Номер оголошення 93343

Опис

Властивості пропиленгликоляповышать і знижувати температуру жидкостейпозволяют використовувати його в составахантиобледенительных рідин длясамолетов та антифризів для автомобілів,в системах кондиціонування, вентиляциии опалення житлових приміщень, в системахохлаждения харчових продуктів і другомтеплообменном обладнанні.

Применениепропиленгликоля вважається безопаснымдля виробництва продовольственныхпродуктов і медикаментів. Пищевойпропиленгликоль використовується в качестведобавки E1520, яка є растворителеми консервантом харчових продуктів, а також використовується для тютюнових изделийи в кормах для тварин, є основнымингредиентом в рідинах, используемыхв електронних сигаретах. Применениепропиленгликоля також можливо виробництві засобів особистої гігієни икосметики, таких як еліксири і лосьоныдля тіла, шампуні, емульсії, пасти, кремаи помади

http://www.tdf.org.ua


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)