Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі
Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі
Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі
Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі
Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі
Ремонт м'якої покрівлі в Запоріжжі

Номер оголошення 56097

Опис

ТОВ «Моноліт-Січ» проводить професійний ремонт покрівлі з використанням передових техніки і сучасного інструментарію. Серед усіх видів ремонту ми виконуємо якісний ремонт м'якої покрівлі. Звернувшись до наших фахівців, ви можете розраховувати на оперативність у підготовці та здійсненні робіт. Гарантуємо високий результат і забезпечуємо досить низькі ціни на послуги і всі використовувані матеріали.

Сумлінно ставимося до кожного вашого замовлення, будь то поточний ремонт покрівлі, капітальний ремонт або влаштування нової покрівлі. Нам під силу взятися за роботу будь-якого масштабу. При цьому, вартість ремонту покрівлі залежить від метражу, проте у разі поточних робіт по частковому перебудови покрівлі ми пропонуємо найбільш лояльні ціни.

Здійснюючи той чи інший ремонт м'якої покрівлі, ми застосовуємо ефективний сучасний матеріал. Крім того, в роботі ми використовуємо матеріали для паро-, шумо - і теплоізоляції з ретельної проклейкою усіх швів і стиків.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)