Доставка з Китаю

Номер оголошення 136151

Опис

Компанія Nsr-line.com надає послуги по доставці вантажів з Китаю. Консолідація вантажу у місті Гуанчжоу дозволяє організувати доставку в Україну за оптимальною схемою і в мінімальні строки (від 3 днів з моменту відправлення з Китаю). Тарифи вас дуже порадують! Всього від 3,3$ за 1 кг (градація по 100 грам). Так само ми можемо викупити зацікавив Вас товар з китайських сайтів (таких як Taobao, 1688, Alibaba та ін). Наша робота - допомогти Вам вибрати бажаний товар і доставити його в Україну.

При викупі товару оплата буде складатися з 2 частин:

1) Якщо вартість товару до 100$ без передоплати. Від 100-500$ - 30%, від 500-1000$ - 50%, понад 1000$ - 100%. При надходженні товару на наш склад в Гуанчжоу ми зробимо фото-відео звіт для перевірки Вами його якості. За викуп, доставку по Китаю (найчастіше вона безкоштовна, все залежить від продавців), фото-відео звіт береться комісія 11% від суми замовлення та доставки з Китаю. І перед відправкою в Україну передоплата 30% від вартості товару на карту Приват Банку.

2) Після прибуття вантажу в Україну оплата решти товару і оплата доставки.

Хочемо нагадати Вам, що ми не є продавцями, ми логісти та допомагаємо Вам у придбанні та доставці вподобаного товару, а також можемо порадити з досвіду попередніх закупівель, в яких магазинах якість речей нас влаштовувало.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)