Шампунь для всіх типів волосся Медова

Номер оголошення 22681

Опис

Завдяки меду, який містить велику кількість біоактивних речовин, шампунь забезпечить вашим волоссю збалансоване харчування, зміцнює структуру волосся і запобігає втраті вологи.

Миюча основа нашого шампуню складається з м'яких ПАР, отриманих з оливкового, кокосового, мигдальної олії і олії бабассу, а також натуральних амінокислот, що містяться в овочах і фруктах - саркозина і глютамінової амінокислоти. Ці компоненти дбайливо очищають волосся, покращують їх структуру, повертають їм жвавість і сяйво.

Активні речовини:

  • Масло авокадо містить неомыляемые речовини, які тонізують, пом'якшують і перебудовують епідерміс (верхній шар клітин шкіри), стимулюють ріст волосся. Масло авокадо усуває навіть саму сильну сухість шкіри голови.
  • Настоянка розмарину - антиоксидант, стимулює кровообіг, також тонізує шкіру голови, зміцнює волосся.
  • Ефірне масло кориці покращує мікроциркуляцію в клітинах шкіри голови. Чудовий стимулятор росту волосся.

Склад продукту:

Очищена Вода (Aqua), Настоянка розмарину (Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract), ПАР з кокосового масла (Cocamidopropyl Betaine), Гліцериди з оливкової олії (Sodium PEG-7 Olive Oil Carboxylate), ПАР з мигдального масла (Sodium Sweetalmondamphoacetate), Похідне амінокислоти саркозина (Sodium Lauroyl Sarcosinate), Мед (Mellis (Honey)), Водорозчинне масло авокадо (Avocado Oil Glycereth-8 Esters), Оцет яблучний (Malic Acetum), Харчовий консервант Optiphen BD (Optiphen BD), Полікватерніум 10 (Polyquaternium 10), Ефірна олія кориці (Cinnamomum zeylanicum (Cinnamon) Essential Oil), Ефірну олію лемонграсу (Cymbopogon citratus (Lemongrass) Essential Oil), Ефірна олія герані (Geranium Essential Oil)

Переваги:

Шампунь не містить жорстких ПАР (миючих речовин, просвітників піни), таких як SLS і SLES. Вони здатні викликати подразнення шкіри голови, випадіння волосся і появу лупи.

Шампунь не містить силіконів, таких як Cyclomethicone, Dimethicone, які створюють на поверхні волосини плівку, що перешкоджає диханню та живлення волосся і шкіри голови. Результатом застосування шампунів з жорсткими ПАР є виснаження волосяних фолікулів, випадіння, ламкість та тьмяність волосся.

Рослинні екстракти мають сертифікат «Органік», вони отримані з рослин, вирощених в екологічно чистій зоні без хімічних добрив і пестицидів.

Шампунь не містить штучних барвників та ароматизаторів, які досить токсичні і можуть викликати алергію.

Замість ароматизаторів ми використовуємо натуральні ефірні олії, що містять корисні речовини, необхідні для живлення, зволоження волосся і шкіри голови.

Ми використовуємо харчовий консервант Optiphen BD (на основі бензилового спирту), має сертифікат ЕСОСЕRT і дозволений у виробництві органічної косметики.

http://mychoice.bwi.ua/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)