натуральний шампунь яєчний інтенсивне зволоження

Номер оголошення 22682

Опис

Суха шкіра голови, сухі і посічені кінчики волосся вимагають особливо дбайливого догляду. Пошкоджене волосся мають пористу структуру і тому більш схильні до втрати вологи. Це особливо характерно для фарбованого волосся і волосся, що піддаються частій термічній обробці.

Новий Яєчний шампунь було розроблено саме з метою забезпечити інтенсивне зволоження шкірі голови і волоссю, тим самим сприяючи оздоровленню та відновленню волосся від коренів до кінчиків. Постійне застосування шампуню допомагає повернути волоссю блиск доглянутих і здорових волосся.

Яєчне Масло, що входить до складу Шампуню яєчного, забезпечує тривалий пом'якшувальний і зволожуючий і регенеруючий ефект. Воно містить величезну кількість необхідних для волосся поживних елементів, які знаходяться в легко засвоюваній волоссям і шкірою голови формі, сприяючи продовженню життя волоса і відновлення його поверхні по всій довжині.

Миюча основа нашого шампуню – це м'які ПАР, отримані з натуральних масел, цукру і кукурудзи. Ці компоненти дбайливо очищають волосся, не викликаючи подразнення і сухості шкіри. Мають сертифікат ЕСОСЕRT.
Всі складові нашого шампуню абсолютно безпечні і мають відповідні сертифікати (ЕСОСЕRT і Органік).

Активні речовини:

  • Гідролізат кератину забезпечує міцний стрижень волосся, ефективно відновлюючи ушкоджені ділянки по всій довжині. Ефективно прибирає посічені кінчики і запобігає ламкість. Волосся стають гладкими, слухняними, блискучими.
  • Ефірну олію вербени бореться з інфекціями і запаленнями шкіри голови, швидко оздоровлюючи волосся, надаючи їм гарний вигляд. Також допомагає позбавитися від лупи і стимулює ріст і регенерацію волосся.
  • Бетаїн, отриманий з натурального соку цукрових буряків, допомагає кондиціонувати шкіру голови, позбутися від запалень і глибоко зволожити волосся і шкіру голови.
  • http://mychoice.bwi.ua/
Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)