Паливні брикети з лігніну

Номер оголошення 35922

Опис

Паливні брикети з лігніну це енергетичне паливо для промислових підприємств, котелень, комунально-господарської сфери. Застосовуються в якості твердого палива для всіх типів котлів, що працюють на твердому паливі, а також у побуті для печей, мангалів. Ідеально використовувати їх для обігріву житлових приміщень, лазень, теплиць, овочевих ям і т. д. Є СЕРТИФІКАТ!!!
Теплотворність паливних брикетів більше ніж у звичайних дров і дорівнює теплотворності кам'яного вугілля марки Антрацит. Брикети горять полум'ям без кольору і коптить диму. Після згоряння паливних брикетів залишається попіл, а не вугілля, що при спалюванні інших твердих видів палива. Постійна температура на всьому протязі горіння.

При згорянні таких паливних брикетів в навколишнє середовище виділяється набагато менше газу, ніж при аналогічному згорянні іншого палива.

Технічні характеристики:
калорійність 5500 ккал/кг,
волога до 10,
зола до 7.

Паливні брикети з лігніну фасується:

в мішки по 30 кг. Або

біг-беги по 500кг.

Ціна на опт від 1500грн.


Мають дуже компактні установки, не бруднять оточуючі і практично не займають місце, і дуже зручні під час транспортування, так як компактні і легкі. При збереженні всіх умов зберігання брикети зберігається необмежено довгий час.

Застосування таких брикетів у вигляді палива дозволяє серйозно зменшити вашу енергетичну залежність від різних компаній-монополістів, які продають той же газ, або електрику, а також від різних зовнішніх умов. Вообщем -Паливні брикети дешево, ефективно, доступно!!!

Можливий безготівковий розрахунок з ПДВ.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Запоріжжя та Запорізької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)