Просування Сайту в мережі

Номер оголошення 52074

Опис


Компанія SEO-DEF пропонує послугу, яка забезпечує просування інтернет-сайтів у відомих пошукових системах, таких як Google і Яндекс, адже часто в країнах СНД використовують саме ці пошуковики, на сьогоднішній момент мега популярна, завдяки надається унікальної можливості роздобути клієнта за таку невисоку вартість. Методи і способи, просувань в Google або Яндекс, цілком різноманітні. В першу чергу, метою просування стає виведення веб-сайту або заданого інтернет магазину першій сторінці видачі проведеного пошуку, а надалі, збільшуючи трастової (значимість чи рейтинг) ресурсу на верхні позиції результатів видачі за запитом користувача. Домагаючись такого результату, власники веб-сайтів зрозуміють, що тільки у верхніх позиціях забезпечується оптимальний рівень популярності і видимості. Адже таке позиціонування привертає величезну кількість цільових користувачів, бажаних для власників ресурсів.

Методи просування Бюджет

Класичне просування SEO від 3 000 грн/міс

Контекстне рекламування в Google.Adwords, Яндекс Метрика від 2 000 грн/міс

Комплексне просування SEO від 4 000 грн/міс

SEO просування, який передбачає відкритий аккаунт від 4 000 грн/міс

Просування інтернет сайту потрібно практично всім?

Зростання рівня продажів

Спочатку, раз користувач шукає якусь продукцію в системі пошуку, це означає, що він вже зацікавлений в цьому товарі.

А чи знаєте Ви, що складні алгоритми пошуковиків влаштовані так, щоб при організації побудови рейтингу ресурсів, на верхніх рядках пошукової видачі виявляться виключно сайти, які максимально задовольняють запитом цільового користувача, а народ схильний довіряти тільки високим позиціям веб-сайту в пошуковій видачі. А це означає високу довіру до Вас.

Зниження витрат на залученого замовника

Ми намагаємося виконувати просування сайтів клієнтів виключно згідно запитів, явно виражають зацікавленість користувача в продукції. Такий спосіб розкрутки ресурсу дозволяє залучити цільових споживачів за мінімальною вартістю, і в загальному стає самим конверсійним методом ведення інтернет-маркетингу.

Збільшення кількості відвідувачів

Згідно з даними, отриманим завдяки Liveinternet, кожен місяць системи пошуку приводять на ресурси інтернету приблизно 100 мільйонів користувачів. Чим вище розташований ресурс в Топі видачі пошуковика, тим більше відвідувачів прийдуть на Ваш інтернет-сайт, замовляючи або купуючи товар.

Збільшення переглядів в інтернет-мережі

У випадку, якщо компанія розкручується в популярних системах пошуку, на Ваш ресурс потрапляють виключно користувачі цільового спрямування. Не хвилюйтеся, якщо вони не стають відразу покупцями. У будь-якому випадку, вони дізнаються багато про Вашої компанії. Головним атрибутом маркетингової стратегії кожного бренду торгівлі на сьогоднішній момент є саме професійно виконане просування інтернет-сайту.

Чекаємо Ваших дзвінків і нових замовлень

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)