ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС
ТОЙОТУ ХАЙЛЮКС

Номер оголошення 191035

Опис

MSPV Броньований автомобіль Toyota Hilux Віго є засобом ІКТ відомий довговічністю і надійністю. Компактний, але потужний характер theToyota Хайлюкс бере його в ідеальну платформу для броньовану безпеки .З найбільшою мережею обслуговування будь-якого виробника, де Тойота Hilux Віго-винятковий вибір для операцій у віддалених районах, ті, які потребують низької явки профілю.

На Тойота Hilux Віго є одним з найбільш Плідних 4×4 пікапів в останні десятиліття, з'явившись у конфліктах по всьому світу. У MSPV Тойоту Хайлюкс Віго MSPV Тойоту Хайлюкс Віго про нас | броньовані Тойота Hilux Віго є загальним інструментом, використовуваним працювати і gouvernements по всьому світу. Багато гості люблять цей куленепробивний автомобіль, тому що він стриманий і надійний. Броньований автомобіль Toyota Hilux Віго може прийти з дизельними або бензиновими варіантами і додати параметри із спущеною шини, щоб електричні дверні ручки, щоб звести нанівець будь-якої серйозної загрози. У "противопульна" броня ауссі забезпечує повний захист проти високої потужності гвинтівки .На Тойоту Хайлюкс є надзвичайно популярним засобом, широко використовується військовими, поліції, приватних охоронних підприємств, так і цивільних осіб На Тойоту Хайлюкс-це універсальні, багатоцільові бронемашини, які можуть бути розміщені на тих, хто в бюджет. Часто він використовується як інкасаторських автомобіля, або як непримітний / низький профіль транспортного засобу. Автомобілів Hilux 4 × 4 пропонується з бензиновим або дизельним рядним 4 двигун ні в одній конфігурації дуал Голд таксі. Для отримання більш детальної інформації зв'яжіться з нами по +971 4 425 1761 або по електронній пошті проекту info@mspv.com » » або відвідати www.mspv.com/

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)