Шапки оптом від виробника

Номер оголошення 136861

Опис

Компанія "Діагональ-ТК" пропонує шапки оптом, головні убори оптом, шапки на замовлення, купити шапки оптом, шапки від виробника за вигідними цінами.

Компанія "Діагональ-ТК" пропонує своїм клієнтам шапки оптом на всі випадки життя: в нашому каталозі ви зможете придбати жіночі шапки оптом, шапки для дітей, чоловічі головні убори з пряжі і трикотажу. Ми виробляємо шапки на замовлення з різних матеріалів: це можуть бути вовняні вироби, трикотажні шапки. Всі наші фахівці пройшли відповідну підготовку та володіють великим практичним досвідом, завдяки чому наші замовники отримують в'язані шапки на замовлення оригінальних моделей і забарвлень.

Наявність власного виробництва дозволяє компанії "Діагональ-ТК" виготовляти шапки з написами на замовлення, незвичайні аплікації, застосовувати різні види крою і в'язки.

Замовляючи головні убори оптом від виробника, ви кожен раз зможете дивувати своїх покупців новими моделями, які будуть не тільки приємні в носінні, але і доступні за ціною. Особливу сферу нашого виробництва займають жіночі головні убори оптом, які ми виготовляємо як у розрахунку на молодого споживача, так і для більш старших вікових категорій.

Вже сьогодні ви можете купити зимові шапки на замовлення, а також придбати літні головні убори.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)