Хімічне шоу у Вінниці
Хімічне шоу у Вінниці
Хімічне шоу у Вінниці
Хімічне шоу у Вінниці
Хімічне шоу у Вінниці
Хімічне шоу у Вінниці

Номер оголошення 196873

Опис

Ви вважаєте, что займатися наукою, це важко и нудно? Команда Шаленої лабораторії готова спростувати це твердження! Ми проводимо захоплюючи наукові експерименти, демонструючи вам, що хімія – це дуже цікава наука. А наше науково-пізнавальне шоу – справжній науковий драйв, ексклюзів, та вибух емоцій.
Ми пропонуємо перше науково-популярне сценічне шоу для всієї родини – дорослих та дітей. Ми працюємо у Вінниці та Вінницькій області та іньші місця.
У програмі нашого розважально-пізнавального шоу:
- «Магічні» перетворення, які виконують веселі «професори». У програмі видовищні спец ефекти, серед яких полум’я в руці, водневі вибухи, димові кільця, кріо кухня та іньше.
- Шоу з рідким азотом – це розважальне шоу для всієї родини у Вінниці, інтерактивне та креативне. Застосовуються екстремально низькі температурі (-196 С). Наші майстри продемонструють вам азотний вибух, обливання рідким азотом, пінні вулкани, азотне нітро-морозиво, заморожування і розбивання квітів та фруктів і багато інших цікавих речей.
Хімічне шоу у Вінниці – це уже цікавий варіант проведення різних свят. Програма шоу інтерактивна, тобто ви та ваші гості зможуть взяти в ньому участь.
Замовляйте розважально-пізнавальне шоу за телефонами 093-093-29-17, 098-744-47-07, Ігор.
Дополнительная информация на сайте madlabshow.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вінниці та Вінницької області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)