Прилад для виявлення підслуховуючих пристроїв та камер

Номер оголошення 93326

Опис

Ми представляємо Вам професійний детектор жучків і камер "BugHunter Professional BH-03",який можна придбати у нас за самою мінімальною ціною 7950 гривень.

На відміну від попередніх моделей BH-01 і BH-02 це пристрій оснащений графічним OLED-екраном, що робить його використання більш простим, а отримані дані більш інформативними. Прилад сканує відразу як аналогові, так і цифрові сигнали, а також працює без попередньої настройки, суттєво скорочує час пошуку різних жучків і закладок до декількох секунд. Крім того, даний детектор володіє щонайширшим діапазоном робочих частот (від 10 до 3500 МГц) і дуже високою чутливістю (не більш 50 мВ/м), що дозволяє з легкістю виявляти всі відомі радіопристрої, використовувані для негласного отримання інформації(жучки, радіомікрофони, мобільні телефони, бездротові камери). Професійний детектор жучків "BugHunter Professional BH-03" володіє рядом унікальних функцій, яких немає у будь-якого іншого детектора. Наприклад, динамічний діапазон 70 дБ (у більшості аналогів він не перевищує 48 дБ) дозволяє з легкістю виявляти як слабкі, так і дуже сильні сигнали, що значно збільшує ефективність пошуку жучків. Можливість фільтрації сигналів від стільникового телефону, а також Wi-Fi забезпечує більшу перешкодозахищеність пристрою. Має 2 основних режими роботи(пошуку та охорони) і 3 додаткових (акустозавязка,акустоиндикация,беззвучний режим).Детектор відповідає всім заявленим характеристикам, що підтверджують сертифікати якості.Фірмова гарантія якості компанії складає не менше 5 років.

Безкоштовна доставка по Україні. Придбати детектор професійного класу BugHunter Professional ВН-03 можливо, зробивши замовлення по телефоні 0677190866 або на сайті i-protect.com.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вільногірська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Вільногірська та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)