Купити шипи від птахів, противоприсадные шипи «Голка 33 М»

Номер оголошення 110745

Опис

Противоприсадные шипи– найбільш гуманний, а також простий і лояльний метод боротьби з птахами, що розташовуються на карнизах і підвіконнях, кондиціонерах і вивісках, а також балконах. Засоби, що застосовуються раніше, мали непрезентабельний зовнішній вигляд. Сучасна професійна серія шипів від птахів «Голка 33М» створена так, що практично невидима з відстані кількох метрів. Шипи, відрізняються ще і гнучкістю, їх можна встановлювати на поверхні будь-якої форми. Шипи міцні, а також стійкі до змін погодних умов. Противоприсадные кошти легко кріпляться за допомогою клею або будь-яких кріпильних елементів, що дозволяє в найкоротший період часу вирішити проблему краси і доглянутості фасаду.

Противоприсадные шипи (антиприсадные голки) від птахів захищають від голубів, горобців, ворон, чайок і будь-яких видів птахів. 100% ефективний засіб проти будь-яких птахів - після розміщення шипів птахи не можуть сісти на поверхню, яку антиприсадные голки захищають. Антиприсадные голки ефективні також у випадках, коли ластівки або стрижі в'ють гнізда під дахом. Виготовлені з нержавіючої сталі. Довжина однієї секції 33 див.

Переваги

антиприсадные голки на 100% ефективні проти будь-яких птахів. Після розміщення шипів птахи не мають фізичної можливості сісти на поверхню, що захищається

шипи з нержавіючої сталі прослужать дуже довго, на відміну від шипів з платику

противоприсадные шипи, на відміну від інших відлякувачів птахів, не ламаються, не вимагають джерел живлення, обслуговування і т. д.

Антиприсадные голки дозволяють вирішити проблему і назавжди забути про птахів на балконі, карнизі, даху

Ціна однієї секції 50 гривень. Країна виробник: Україна.

Безкоштовна доставка по всій території України. Більш детальніше за телефоном 0677190866 Олександр.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Верхівцева та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Верхівцева та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)