Верстат стрічкова пила Pilous ARG 200 plus

Номер оголошення 191135

Опис

Стрічкопильний верстат Pilous ARG 200 plus – це поліпшень варіант верстата для різання металу ARG 200. Даний верстат має курній рамою з можливістю повороту пильної рами в обидві сторони в обидві сторони від – 60 до + 60 градусів. Відрізний верстат ARG 200 plus відмінно виконає різання металевих заготовок діаметром до 200 мм залишаючи чисту поверхню без задирки. Стрічкопильний агрегат знайде своє застосування на підприємствах металообробки, машинобудування, різних металобазах та інших цехах, де необхідна якісна різання металу. Додатково можлива комплектація стрічкопильного верстата різноманітними опціями, які полегшать і підвищать продуктивність роботи агрегату. Телефонуйте для технічної консультації.

https://kverb.uaprom.net /p283749587-otreznoj-stanok-metallu.html

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Skype: kverbinua
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Ужгорода та Закарпатської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Ужгорода та Закарпатської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)