Номер оголошення 56352

Опис

- Це гігантський асортимент товарів зі зручним пошуком і розкладеним по кожній відповідній категорії і при цьому ніхто не маніпулює Вашим вибором, а навпаки – завдання дати Вам тільки те, що хочете саме Ви.

- Це мінімальна націнка на товар (немає необхідності платити за оренду торгового залу і утримувати великий штат співробітників). Проведені акції реальні, а не знижка на заздалегідь завищену ціну, тобто товар який в іншому магазині зараз продається по акції, у нас – це його звичайна ціна.

- Це можливість контролювати, планувати свій сімейний бюджет, а саме – ви завжди зможете розрахувати споживання того чи іншого продукту в розрахунку на квартал, місяць оскільки історія покупок зберігається.

- Це цілодобова робота магазину, в який можна «приходити» в будь-який час дня і ночі і спокійно розглядати, порівнювати і замовляти будь-які товари.

admin@profituman.com

http://profituman.com/

+38 095 055 81 42

+38 067 998 47 31

+38 093 333 76 74

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Умані та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Умані та Черкаської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)