Нагріває плівка тепла підлога

Номер оголошення 142401

Опис

Для економного обігріву приміщень, для зонального обігріву, для монтажу під будь-який вид підлогового покриття пропонуємо Вам електричний плівковий тепла підлога ТМ Heat Plus (Корея). При виготовленні плівки використовується спеціальна карбонова паста, яка при меншому споживанні електрики, ніж кабельний тепла підлога прогріває велику поверхню підлоги, що дає виграш з іншими системами електричного опалення в 2-3 рази. При цьому тепла підлога абсолютно екологічний , пожежобезпечний, простий в монтажі - плівку можливо укласти під будь-який тип підлогового покриття. Довговічність служби до 50 років. Плівка продається стрічками шириною 50, 80, 100 см, що дозволить максимально точно підібрати розмір обігріває поверхні для вашого приміщення.

Переваги інфрачервоного теплої підлоги «HEAT PLUS» порівняно з альтернативними системами обігріву приміщень

Інфрачервона тепла підлога «Heat Plus»має ряд ключових переваг перед найбільш поширеними системами підлогового обігріву — водними і кабельними.

1. Вигідність експлуатації.Під 1м. кв. підлогового покриття розташований 1м. кв суцільного карбонового покриття, номінальна споживана потужність на 1 м. кв. становить 0,02-0,06 кВт/год, що в 3-5 менше, ніж у кабельних систем. У кабельних системах під 1 м. кв. підлогового покриття укладено максимум 10 метрів кабелю на відстані 10-15 см один від одного. Тому, прогрів всій площі підлоги обігрівачем Heat Plus відбувається швидше і, як наслідок, терморегулятор швидше відключає енергоспоживання всієї системи.

2.Універсальність.

Інфрачервона тепла підлога можна застосовувати для нагрівання всіх видів покриттів: кахельної та керамогранітної плитки, паркету, дошки, ламінату, ковроліну, лінолеуму.

3. Простота монтажу.

Монтаж інфрачервоної теплої підлоги простий, займає мало часу і доступний навіть не фахівцеві. В більшості випадків монтаж сухий, тобто не потрібно заливати обігрівач в бетонну стяжку.

4. Максимальний ККД.

-Карбон, який використовується як джерело тепла при підключенні до 220В виділяє більше теплової енергії, ніж інші матеріали, використовувані в кабельних системах при тому ж електроспоживанні.

-Немає необхідності прогрівати бетонну стяжку (через її відсутність). Інфрачервона тепла підлога гріє відразу підлогове покриття (при нагріванні ламінату, лінолеуму, килимових покриттів), або 1-1,5 см шар плиткового клею (при нагріванні керамогранітної або керамічної плитки).

5. Вплив на здоров'я.

Інфрачервона тепла підлога чинить сприятливий вплив на здоров'я. Існує більше 30 захворювань, які медицина сьогодні виліковує за допомогою довгохвильового інфрачервоного випромінювання. Нагадаємо, що випромінювання інфрачервоного теплої підлоги на 90% складається з променів довгохвильового інфрачервоного спектру.

6. Гнучкість.

За допомогою інфрачервоної теплої підлоги ви зможете обігріти будь-які горизонтальні, вертикальні, похилі, округлі і рельєфні поверхні.

7. Мобільність.

При бажанні ви можете мати мобільний комплект інфрачервоної теплої підлоги для обігріву свого спального місця, крісла, дзеркала, килими, картини, парники, теплиці, місця вашого домашнього улюбленця, а також як засоби аварійного обігріву.

8. Надійність і стійкість до механічних пошкоджень.

При механічному пошкодженні виходить з ладу лише пошкоджене місце обігрівача, але, тим не менш, продовжує працювати. При цьому вся система продовжує працювати в звичайному режимі. Плівка не схильна до корозії і руйнування дуже тривалий час (термін розкладання полімеру багаторазово перевищує термін життя більшості будов).

Ціна вказана за 1 квадратний метр.

Комплектуючі для укладання - клеми, дроти, терморегулятори.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)