Торги Фрілансер Скрипт - Компанії Upwork Клон | Бот Компанії Upwork

Номер оголошення 207614

Опис

Вдень фріланс ринку зацвітає на ринку, ви починаєте останні тенденції онлайн-бізнесу, розвиваючи свої власні біржі як компанії upwork. Цій компанії upwork клон скрипта дуже затребувані фріланс сайт клон на веб-розробника і наша команда розробила подібний сайт для компанії upwork клон скрипт купити готові компанії upwork клон або подгонянный компанії upwork клон.

Торги фрілансер скрипт пропонує повністю настроюються фріланс об'єкта клону, так що ви зможете поділитися з вашими вимогами проекту і ви можете здійснити свою нішу на ринку ідей, щоб побудувати свій незалежний сайт мрія. Сценарій платформи компанії upwork-це перевага для фрілансерів, щоб зробити роботу з ідеальним чином, зосереджується, щоб виявити фріланс-проект, і постачальники робочих місць і шукають роботу разом під одну парасольку.

Фрілансер торгів сценарію дозволу на роботу, плакат і клієнтам розміщувати робочі місця і можливість досягти відповідних і підходящих кандидатів на інтерв'ю фрілансерів. Це дозволяє роботодавець спілкуватися з фрілансером і отримуєте повну роботу.

У нашій компанії upwork клон біда безкоштовним для установки і можна змінювати або адаптувати, що в залежності від бізнес-потреб покупців. Сценарій компанії upwork заснований адміністративної панелі і можливість керування і контролю угод, користувачів та відповідних аспектів системи за допомогою декількох кліків.

Компанії upwork клон має чіткі приладової панелі, як SEO дружніх URL-адреси, і платіжний шлюз системи, мають різні права і максимальні права він належить до адміну, тобто ви будете контролювати всіх користувачів і адмін-панелі, так само як і весь сайт. Клон еланка пропонує найвищі функції, такі як ставки, стягнуті на день, відрядна, після завершення, година і т. д.

URL сайту: https://goo.gl/WdZ6Ad

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)