Послуги відьми із знатного роду є найсильнішою практикующе

Номер оголошення 90726

Опис

 

Відома – відьма зі стародавнього знатного роду, учасник міжнародної битви Екстрасенсів СТБ, експерт Слідство ведуть екстрасенси , Все буде смачно СТБ, експерт програми "Таємний фронт" канал ICTV . Мої знання предків передавалися з покоління в покоління, є найсильнішою практикуючої відьмою .За національністю вірменка .Справжня потомствена відьма в силах допомогти в самих відвертих, найбільш складних життєвих ситуаціях, де жодна інша магічна сила не впоратися, не зможе допомогти і медицина. У світі існує вигаданий стереотип, мовляв, відьма – це породження пекла, і робить зло заради зла і в ім'я його. Ні, справжня відьма зможе як навести порчу, так і зняти її, приборкати і вигнати хворобу,провести ритуали на багатство (бізнес магія),зробити приворот і зняти його. Інша справа, що до подібних мистецтв вдаються у виняткових, і далеко не благих цілях. На те є різні причини, і бувають ситуації, коли норми моралі ніщо, порівняно з владою, багатством, любов'ю коханої людини, помстою ворогам в ім'я свого блага. Все це в силах зробити справжня сильна відьма .Слідуючи сучасним реаліям, розумна людина усвідомлює, що поняття "здоров'я і любов, за гроші не купиш" давно не сприймається всерйоз. Адже якщо у тебе в кишені порожньо, то ніякі ліки, ніяке жіноча увага ти не купиш. Тому, для того, щоб справи в бізнесі йшли успішно, а в домі завжди був достаток, люди звертають свою увагу на таку послугу, як магія грошей. Подібна практика давно вже давно популярна в країнах Європи, і сьогодні доступна всім.

Якщо говорити прямо, то спектр магічних можливостей настільки широкий, що людина може звернутися до відьми по будь-якій справі, і отримати в замін те, що його душа забажає. Нерозумно заперечувати той факт, що потойбічна сила існує, адже в світі не буває нічого випадкового, кожна біда, має своє походження, і краще один раз звернутися до фахівця за допомогою, ніж потім все життя себе дорікати і усвідомлювати, що все можна було уникнути, а де то діяти.Я пра цюю як при особистій зустрічі, так і дистационно.
Надаю окультні послуги за такими напрямками:

-продаж душі, прив'язка Біса-помічника (захист, багатство, успіх), наведення жорстоких порч і прокльонів, -відплату кривдникам, усунення конкуренції як в бізнесі так і в особистих відносинах, розорення;

-зняття будь-яких видів порч (внаслідок чаклунського впливу і родових порч-проклять), пристріту, скид-хвороби, вигнання біснуватості, підселення, зняття приворотів, переклады, позбавлення від --проблем зі здоров'ям, у тому числі і безпліддя;

-сильні захисту на будь-які життєві ситуації (здоров'я, життя, бізнес та інше);

-вирішення фінансових проблем, повернення боргів, вирішення проблем;

-досягнення матеріального благополуччя, тяжіння удачі, грошей, життя і бізнес;

-сильний приворот, повернення коханої людини, одностатеві привороти, поневолення, зав'язка від зрад, -усунення суперників, закоти, рассорки;

робота з некроэгрегором, спіритичний зв'язок з померлими;

омолодження, продовження життя;обряди на схуднення.

Переміщення у часі з допомогою темпоральних магії:

Каквернуться в минуле? Час єдине, цілісно і постійно в будь-якій своїй точці. Його можна порівняти з річковим потоком, в якому ми пливемо всі разом, з однією швидкістю. Час не залежить від ваших просторово-тимчасових переміщень - воно протікає на одному проміжку один і тільки один раз з урахуванням всього того, що відбулося, відбувається зараз і чого тільки судилося статися.Переміщення у временивозможно, цим займається Темпоральна магія, ритуали якої дозволяють выполнятьвозвращение в прошлоес допомогою специальныхЗаклинаний,відкривають один з порталів Забуття, залишених у цьому світі Богами, колишніми до початку всього, і створили цей світ по своєму бажанню і задумом, котрі несповідимі і приховані отразума двоногих смертних, що мешкають в цьому світі з волі його Господаря.

Переміщений у часі людина може змінити хід подій, втрутитися в минуле, щоб, наприклад, уникнути трагічної ситуації, що трапилася в його житті,але будь-яке втручання в минуле впливає на сьогодення! Тільки Богам, колишнім на світі до початку всього, відомий результат всіх подій, і вносячи зміни в мозаїку минулих подій, ви міняєте весь хід подій у часовому потоці, починаючи від моменту появи там!

Прийом предпочитается очний, запис на прийом ведеться заздалегідь, якщо немає можливості приїхати, то зв'язок пошта. Для заочної консультації прохання писати чіткий опис проблеми та побажання щодо даної ситуації, з додатком фотографій всіх учасників ситуації, для заочного -фотографії, імена, дати народження і чітко сформульовані питання Я не працюю в борг, від Вас поступає конкретне замовлення, Ви вносите передоплату, після чого я приступаю до роботи.

Прийоми-консультації та робота платні.


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Тернополя та Тернопільської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)