Практична магія .Я зроблю все необхідне, щоб допомогти Вам

Номер оголошення 181264

Опис

 

Є майстром церемоніальною магії та чаклунства з досвідом роботи більше 20 років, 10 з яких займаюся практичним застосуванням магії для допомоги людям в складних життєвих ситуаціях. Довгий час навчалася магії і проживала в Ізраїлі.У своїй роботі використовую самі потужні магічні ритуали та виклики древніх, що дійшли до мене з древніх рукописів, знайдених в Кумранських печерах. Так само маю безліч своїх напрацювань в любовній магії.Володію основними черномагическими техніками любовної магії – чорний приворот, чорне вінчання, позбавлення від суперниці. Так само консультую з питань матеріального добробуту — магія грошей і магія бізнесу. У особыхи крайніх випадках використовую потужні прийоми руйнівної магії – порча на смерть, рассорка закоханих, прокляття. Проводжу ритуали контрмагии - зняття попереднього магічного впливу з людини (зняття псування, прокляття, псування, пристріту, вінця безшлюбності). Я є консультантом з питань некромантії (зв'язок з померлими) та демонології.

ПРАЦЮЮ З СВІТОМ МЕРТВИХ.Вивчаю ситуації для запобігання не бажаних ситуацій для своєї ж роботи з людьми,ВИЇЖДЖАЮ НА МІСЦЯ ДТП(,співпрацюю з правоохоронними органами і так само виїжджаю на місця вбивств. В ознайомлювальних цілях і вивчення наслідки трагедій.Фантом може нести як добро так і зло.

Послуги:

1.Любовна магія — Приворот,Демонічний приворот,Чорне вінчання,Петля рабства,Білий приворот,Потужний приворот у колі майстрів.Існує безліч видів привороту, починаючи від банального зомбування свідомості, і закінчуючи потужної прив'язкою об'єкта на всіх рівнях буття (тіло, дух, душа). Елементарні прийоми діють не довгостроково. Для того, щоб залучити до замовника коханого (кохану) на довгий період, я використовую найсильніші прийоми магії, що дозволяє збалансувати як фізичний, так і емоційний рівень почуттів.
2. Магія грошей — успіх у торгівлі та бізнесі, успіх в азартних іграх, залучення фінансів, повернення боргів.В залежності від ситуації і бажаного результату, я використовую різні методи. Найчастіше це Магія бізнесу,Магія грошей,Найпотужніший ритуал на багатство у колі Майстрів.
3. Руйнівна магія.
Псування — це вид магічного впливу , що передбачає впровадження деструктивних програм в енергополе людини в цілому або на окремі його аспекти. Псування може бути у вигляді негативної інформаційної програми, що впроваджується у свідомість людини, або у вигляді злої сутності, яку маг навмисно вселяє в жертву.
В залежності від виду наведеної псування, у людини можуть бути різні симптоми. Найчастіше зустрічається псування на самотність, або так званий «вінець безшлюбності». У людини блокуються статеві канали, що робить його непривабливим для протилежної статі, або просто виникає ланцюг подій, що заважають побудувати любовні відносини. Внаслідок цього людина залишається самотньою, на наступному етапі у нього можуть початися проблеми зі здоров'ям, а саме зі статевою функцією.
Найнебезпечнішим видом псування є порча на смерть. В такому випадку негативний вплив поширюється на всі сфери життя, що в більшості випадків призводить до фізичної смерті. Наприклад, авторська порчаВетер Абаддона.
Так само існує псування на матеріальний достаток. Найчастіше зустрічається у сфері бізнесу. В ході ритуалу жертві перекривається фінансовий канал. У слідстві чого, у людини починаються проблеми в кар'єрних і грошовій сфері. Гроші буквально йдуть з рук.
4. Контрмагия — зняття будь-якого виду вже наявного магічного впливу і постановка магічною захисту.
Для зняття будь-якого виду магічного впливу необхідний високий рівень посвяти майстра. Я можу усунути найпотужніші види псування, приворотів, прокльонів. В ході ритуалу я знімаю основну масу негативу і трансформую його. Можлива дзеркальна робота, при якій весь негатив передається тому, хто його послав.
5. Некромантия — зв'язок з померлими.
Робити роботу повинен досвідчений майстер, присвячений в магію смерті. Я використовую стародавні техніки і змови для покликання мертвих душ. Робота проводиться на цвинтарі, шляхом магічних маніпуляцій.

6. Демонологія — контакти з демонами, Чорна Меса,Посвята в братство ночі,укладання угоди, заступництво і захист демона.Володію ритуалами на отримання Темного Союзника. З моєю допомогою полягає взаємовигідна угода між людиною-замовником і духом.

7.Навчання магії та чаклунства(індивідуальне навчання, навчання на відстані)

Недооцінювати силу колдовскогоискусства не варто, багато відомі зірки, бізнесмени, політики і заможні люди стали такими завдяки вдалій роботі чорних магів.

Основні моменти роботи:
— Абсолютна конфіденційність і таємниця обігу.
— Відсутність негативних наслідків.
— Неможливість перегляду моєї роботи ясновидцями.
— Контроль ситуації до повного результату.

Приймаю як особисто так і дистационно працюю,різниці немає,кожну суботу .При подальшому приемепопредварительнойзаписив забронированноевами час.


Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Свердловська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Свердловська та Луганської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)