Зельбораф 24 години на добу

Номер оголошення 160916

Опис

Продам Зельбораф вемурафениб зелбораф недорого за пів ціни. Лікарський препарат Зелбораф дешево в Києві. Зберігали дане ліки правильно. Упаковка не порушена. Можемо відправити зелбораф в будь-яке місто України за допомогою кур'єрської служби нова пошта. Увага! Курс лікування і дозування призначає кваліфікований лікар лікуючий лікар онколог, так як самолікування небезпечно. Перед тим як застосовувати зелбораф необхідно провести тест на наявність БРОФ мутацій. Виробник, виробник лікарського препарату зелбораф Hoffmann La-Roche в Швейцарії рекомендує зберігати препарат в оригінальній упаковці, в ізольованому від сонячних променів і зайвої вологості місці, а так само в недосяжному для дітей місці строком на два роки, при температурі не вище 30 градусів. Після закінчення зазначеного на упаковці терміну придатності вживати ці ліки забороняється. Будьте здорові!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)