Фітнес пілатес

Номер оголошення 55399

Опис

Пілатес - комплекс вправ для всього тіла.

Пілатес — напрям фітнесу, система вправ, що увібрала в себе принципи західних і східних методик, таких як йога, східні бойові мистецтва, медитація та інші. У пілатес працюють практично всі м'язи і зв'язки, в тому числі глибоко розташовані.

Пілатес можуть займатися люди будь-якого віку, статі та фізичної підготовки. Джозеф Пілатес вважав, що старий, що володіє своїм тілом, — молодий, а молодик, затиснутий і скутий — стар.

Техніка виконання вправ за системою пілатес суперечить загальноприйнятим поняттям, але, тим не менш, вона допомагає уникнути больових відчуттів і домогтися максимального ефекту.

Ключові елементи пілатес: розтягування, скручування, обертання і перекати. Вправи повинні виконуватися плавно і повільно, з дотриманням повної концентрації і зосередженості.

«Золоті» правила пілатес: концентрація, контроль, точність, дихання, центр, безперервність, рухів.

Пілатес позитивно впливає на організм, і це проявляється не тільки в гарній поставі і стрункої фігури. Заняття за системою Пілатеса позбавляють від проблем з хребтом і гармонізують особистість.

Тренуваннями можуть займатися навіть вагітні жінки, вправи допомагають їм впоратися з болючими відчуттями в області попереку, крім цього, заняття дозволяють швидко відновитися після пологів.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)