Єврофлаєр 4-0 і 4-4

Номер оголошення 165416

Опис

У рекламній сфері існує безліч видів рекламних виробів, а саме — кишенькові календарі, єврофлаєр, листівки різних розмірів (А4, А5, А6), листівка євроформату і листівка формату А6. Всі ці елементи були створені для рекламування своєї справи (бізнесу) всім тим, з ким Ви тримаєте контакт або зустрічалися. Навіть якщо Ви побачилися з людиною один раз, будь то переговори, або просто дружня зустріч, дайте йому свою візитку або кишеньковий календар, нехай інформація розміщена на них відкладеться у нього в пам'яті, і в будь-який зручний момент, коли людині знадобиться послуга, на якій Ви спеціалізуєтесь, він обов'язково згадає про Вас і передзвонить — «справа в капелюсі». Поліграфія грає дуже велику роль в проведенні рекламної кампанії. Коли настав час заявити про себе — але не хочеться витрачати великі гроші на рекламу, ідеальним рішенням буде роздрукувати флаєри або листівки і роздати їх людям в місцях великого скупчення або рознести по домівках, розклавши по поштовим скринькам.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)