Танці на пілоні - полденс

Номер оголошення 55443

Опис

Вже нікого не здивуєш різними видами вправ, які допомагають підтримувати своє тіло в тонусі. А комусь вони допомагають видалити парочку жирових складок. Фітнес увійшов у наше життя назавжди, адже культивувати здоровий спосіб життя і струнку фігуру, це не просто данина моді, це можливість бути постійно здоровим. Треба віддати належне професіоналам, які постійно підтримують рух фітнесу вперед. І ця підтримка заснована на розробці нових вправ, нових рухів.

Ось так зовсім нещодавно з'явився новий напрямок, що носить назву Пол Денс (pole dance). Отже, що таке підлогу денс? Це вправи, що проводяться з допомогою пілона (це жердину, який використовується в стриптиз-барах). По своїй суті, даний вид фітнесу – це симбіоз рухів з стриптизу (еротичного танцю) і спортивної гімнастики. Хто хоча б раз бачив, як дівчата танцюють в стриптиз-барах, зрозуміють, що ці рухи спрямовані на зміцнення всіх видів м'язів.

ЧОМУ ПІДЛОГА ДЕНС ТАК ПОПУЛЯРНИЙ СЬОГОДНІ?

1.Даний вид фітнес вправ зміцнює мускулатуру. Від цього ваше тіло стає підтягнутим і сильним. Найважливіше те, що pole dance – це не просто рухи, що повторюються, які швидко набридають. Тут можна придумувати і руху, і дії, які проводяться під музику. По суті, це звичайні танцювальні па.

2.Стрип пластика на жердині допомагає жінці стати більш впевненою у відносинах з чоловіком.

3.Цей вид фітнесу доступний всім. І дарма кажуть, що повні і огрядні люди не зможуть займатися ним. Тут немає обмежень ні за вагою, ні за формою, ні за віком, ні за ознакою відмінності. Кожен для себе знаходить ті рухи, які виконуються легко, без великих навантажень.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)