степ-аеробіка

Номер оголошення 55377

Опис

Це танцювальні заняття за допомогою спеціальної платформи, що має пристосування, що дозволяють встановлювати потрібну висоту. Руху в степі досить прості, тому цілком підходять для людей різного віку та рівня підготовки. Вони чудово покращують фігуру, особливо гомілки, стегна і сідниці. Спалюються калорії.

Цей вид тренувань більше всього підходить для активних, емоційних людей. Одночасно тренуються серцево-судинна, дихальна системи, поліпшується обмін речовин, спалюється шар підшкірної жирової клітковини, розвивається координація, рухливість суглобів, знімається психологічний стрес.Степ-аеробіка, напевно, один з найбільш простих і ефективних стилів і напрямів у великому сімействі аеробіки. «Степ» в перекладі з англійської мови буквально означає «крок». Нехай це буде ваш перший крок на шляху до красивої і тренованої фігури, яку ви створите собі самі.

Відмітні особливості цього нового виду спорту такі: ви не накачаєте цілу гору м'язів в непотрібних місцях, а отримаєте гармонійно розвинене тіло, прекрасну поставу і зможете виробити у себе красиві, виразні і точні рухи. Степ-аеробіка є одним з найшвидших способів «зробити» собі талію. Але головною тренируемой частиною тіла будуть все ж ноги, які стануть стрункими і сильними.

Степ-аеробіка впливає на тіло комплексно, при цьому делікатно коректує форму ніг, розвиваючи потрібну групу м'язів. Ваше тіло більш струнким, гнучким, пластичним і витривалим.

Аеробіка надає позитивну дію на весь організм, зміцнюючи дихальну, серцево-судинну, м'язову й нервову системи, нормалізуються артеріальний тиск і діяльність вестибулярного апарату.

Дуже важливо, що ця аеробіка досить ефективна для тих груп м'язів, які дуже важко задіяти: сідниць, задньої частини стегна і привідних м'язів стегон.

Емоційний настрій, що створюється групою, набагато більш сильний. Дуже красиво виглядають люди, які гарно, злагоджено виконують рухи під ритмічну музику.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)