Східні танці, танець живота

Номер оголошення 55503

Опис

Східний танець – поряд з йогою, медициною, голковколюванням, - один з відомих людству способів підтримки не тільки тілесного, а й духовного здоров'я. Східний танець (танець живота) – це чарівна сила краси жіночого тіла і душі, одне із самих заворожливих видовищ, яке поєднує ритміку і пластику, граціозність і сексуальність. Уроки східного танцю предполагаютоптимальную для жіночого організму навантаження, яка порівнянна з шейпінгом, але набагато приємніше. Більш того, це прекрасна можливість відчути своє тіло, розкрити свій внутрішній світ і висловити емоції в танці. В залежності від настрою танцівниці східний танець може бути пристрасним, ніжним або ліричним.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сум та Сумської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)