Скрипти для продажу

Номер оголошення 49253

Опис

Інтернет-проект «Віртуальні Ресурси» пропонує Вам скористатися послугою «Скрипти продажів».

Скрипт продажу являє собою заздалегідь підготовлений сценарій розмови з потенційними клієнтами.

Головна особливість скриптів полягає у використанні певних фраз, протестованих на сотнях клієнтів, які мають найбільшу ефективність у спілкуванні і ведуть до запланованого результату.

Скрипт розмови або дзвінка частіше використовується в комерційних цілях.

Співробітники нашої компанії розробляють індивідуальні скрипти на замовлення для колл-центрів, для компаній, які організували холодні дзвінки у себе в офісі самостійно, для супервайзерів або керівників проектів з метою залучення нових клієнтів, збільшення продажів, і швидкого навчання співробітників, в тому числі і віддалених, які працюють на дому.

Складні скрипти продажів містять всі основні класичні етапи, в тому числі важливу інформацію для співробітників, подолання секретарського бар'єру, відповіді на запитання клієнтів і обробку їх заперечень.

Скрипти можуть бути альтернативою або доповненням до корпоративних стандартів, служити для навчання нових співробітників як введення в роботу компанії або пам'ятка продавцю.

Структура скрипта і його зміст складається в залежності від мети клієнта й очікуваного кінцевого результату, погоджується і затверджується з кожним замовником.

Скрипти можуть прописуватися у вигляді тексту або таблиць у форматі word, зручних для сприйняття графічних схем (у програмі visio) у форматі pdf.

Вартість: 750 руб.

Є додаткові питання або бажаєте замовити послугу?

Пишіть: office@virtualresurs.ru

Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)