Амулети та обереги з Рязані

Номер оголошення 16338

Опис

Виготовляю амулети і
обереги на замовлення. Любовні, грошові, від псування, від пристріту, від суперника (суперниці), від хвороб, на удачу - будь-які, на всі випадки життя. Амулети очищені, активовані, з православної захистом. Все роблю в православній традиції, на хрест Христовий, тому все абсолютно безпечно у використанні. Всередині кожного - зміцнювальна таємна молитва Господня. Виготовляється кожен амулет індивідуально, з природних матеріалів, тому двох однакових немає (для кожного біополя - свій). Все реально працює. Величезний досвід роботи по захисту людей (понад 10 років). Людина, що носить амулет, отримує захист і заступництво Господа, і стає непідвладною потойбічним силам (магам, чаклунам, відьмарям і т. д.). Амулети допомагають вирішити будь-які життєві проблеми: фінансові труднощі (борги, погашення кредитів, отримання прибутку тощо), любовні проблеми, проблеми з правоохоронними органами, з магічними діями - зроблю для будь-якої ситуації свій амулет, єдиний і самий сильний. Пишіть на електронну пошту - все виготовлю в протягом тижня. Якщо не допоможе, поверну гроші.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)