Астрологія
Астрологія
Астрологія
Астрологія
Астрологія
Астрологія

Номер оголошення 100297

Опис

Школа Марка Русборна - http://astro-school.org/ це єдина школа, де ви не тільки навчитеся прогнозувати з 95% точністю, але і отримати прибуткову професію «астролог під ключ».

1) Ви напевно знаєте, що більшість астрошкол займаються тільки навчанням , у них немає програми підтримки своїх студентів. В нашій школі існує закритий клуб випускників. Тут отримують практичну підтримку в консультуванні, обговорюють з більш досвідченими викладачами та випускниками складні питання. Також надається доступ до унікальною програмою, розробленою спеціально для нашої школи. Це перша перевага.

2) Друга перевага. Для тих, хто хоче консультувати і отримувати прибуток, у нас є серія бізнес-курсів. Це навчання сучасним бізнес-технологіями, можливість мислити по новому. Ви зможете зняти блоки, які заважали заробляти більше. Це шанс освоїти «нове грошове мислення» і стати прибутковим астрологом.

3) Кращим випускникам ми пропонуємо працювати у нас, або допомагаємо з організацією їх власного астро-бізнесу. І це наше третє перевага.

Аналогів нашій школі, на поточний момент, не існує.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)