Ясновидіння віщування на картах 984 видів
Ясновидіння віщування на картах 984 видів
Ясновидіння віщування на картах 984 видів
Ясновидіння віщування на картах 984 видів

Номер оголошення 205850

Опис

Ясновидців дуже мало в природі, а їх дар проявляється не за чиїмось бажанням, але йде як спонтанний виплеск відомості потрібно ще інтерпретувати, для самого ясновидця і донести до людини Магічна діагностика — це перегляд стану людини на рівні енергетики. Він показує, які почуття в даний момент особливо сильні або слабкі, які прихильності існують. Як працюють енергетичні центри, чи є відхилення від їх нормального функціонування (діагностика вроків). Існують глибокі зміни сутності людини, що з'явилися в результаті чорного привороту або якогось впливу, що передається з роду.а мені цей дар прийшов поступово Я можу отримувати інформацію з карт Таро також З простих карт також я можу бачити картинки очі протягом багатьох років я передбачаю майбутнє люди чорна магія не займаюся не звертайтесь до мене з приводу прокляття не працюють на благо людини це мені давно згори.повернути коханого або очистити Від негативу від всяких проклять очистити ауру і захистити свою сім'ю поставити магічну найсильнішу захист відвести суперницю знищити чорну магію і багато іншого телефонуйте на Skype fainka984 працюємо з 10:00 ранку до 23 00 .перший сеанс безкоштовний дзвінок 2 Дзвінок платний для того, щоб ви переконалися що тут працює не шарлатани.Дякую за увагу До побачення Гарного вам настрою

Додаткова інформація
Ціна договірна
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)