Сітка рабиця Сімферополь

Номер оголошення 42688

Опис

Підприємство-виробник пропонує Вашій увазі за новорічними знижками нові сітку рабицю оцинкована і чорна, в наявності є 65х65, 55х55, 40х40, 35х35, 25х25 та інші, ПВХ сітка, колючий дріт, дріт в'язальний оцинкований і чорна, армасітка за вигідними цінами і знижками, а також при купівлі більше 5р. доставка по Україні через «Інтайм» безкоштовно. Ми гарантуємо Вам високу якість матеріалу, міцність і надійність товару, стовідсоткову доставку на вказану Вами адресу. Пкупателям, які мають можливість придбати товар на території нашої бази, товар відпускаємо дешевше. Телефон 0668113182, 0688823269. Звертайтесь і ми виконаємо будь-яке Ваше замовлення, у тому числі і нестандартні позиції за вигідними для Вас цінами в 2-3 рази дешевше на даний товар, ніж у відомих Вам магазинах.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)