Обладнання для виробництва газобетонних блоків «BETTREX»

Номер оголошення 201654

Опис

Оборудованиедля виробництва газобетонних блоків «BETTREX»


Производствогазобетонных блоків - одна з актуальныхнаправлений в будівельній сфері.Підприємство «БЕТТРЕКС» выпускаетоборудование для производстванеавтоклавного газобетону, разрабатываети виготовляє обладнання як длямалого підприємства , так і для строительныхорганизаций . Готові запропонувати Ваммини-лінії для виробництва газобетонапроизводительностью від 10 м3 газобетонав зміну, мінімальний комплект включаетв себе змішувач газобетону объемом0,25 м3, форми розбірні, шаблон для резкимассива газобетону на блоки. Предприятиепредлагает технологическиеавтоматизированные лінії по производствугазобетона, продуктивністю до 50м3 в зміну, які оснащені автоматизированнойсистемой завантаження компонентів (шнековыйтранспортер, стрічковий транспортер),ваговими дозаторами, змішувачем-активаторомалюминиевой пудри, рейковою системою,різальним комплексом та передвижнымиформами для газобетонних блоків,парогенератором, водонагрівачем идозатором води з насосом. Оборудованиедля виробництва неавтоклавногогазобетона, виготовлений підприємством«БЕТТРЕКС» відрізняється исключительнойнадежностью і довговічністю, а такжевзаимозаменяемостью окремих вузлів,що дозволяє модернизироватьпроизводство.

Вкомпаніі «БЕТТРЕКС» ви знайдете толькокачественную продукцію. Оборудованиедля виробництва газобетонних блоковкупить у виробника – це выгодныецены і гарантія якості. При покупкеоборудования компанії «БЕТТРЕКС» мыпередаем технологічний регламент игарантируем підтримку досвідчених технологів,навчання на виробництві. Осуществляемдоставку в будь-яке місто Росії і ближнегозарубежья . Поставка, монтаж і пусконаладкав найкоротші терміни Ми готові киндивидуальным замовленнями на комплектациюпо всім вимогам клієнта.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)