Обладнання для виробництва газобетонних блоків

Номер оголошення 98786

Опис

Виробництво газобетонних блоків - один з актуальних напрямків у будівельній сфері. Підприємство Робус выпускаетоборудование для виробництва неавтоклавного газобетону,розробляє і виготовляє обладнання для малого підприємства , так і для будівельних організацій . Готові запропонувати Вам міні-лінії для виробництва газобетону продуктивністю від 10 м3 газобетону в зміну, мінімальний комплект включає в себе змішувач газобетону об'ємом 0,25 м3, форми розбірні, шаблон для різання масиву газобетону на блоки. Підприємство пропонує технологічні автоматизовані лінії по виробництву газобетону, продуктивністю до 50 м3 у зміну, які оснащеныавтоматизированной системою завантаження компонентів (шнековий транспортер, стрічковий транспортер),ваговими дозаторами, змішувачем-активатором алюмінієвої пудри, рейковою системою, різальним комплексом та пересувними формами для газобетонних блоків, парогенератором, водонагрівачем та дозатором води з насосом.Обладнання для виробництва неавтоклавного газобетону, виготовлений підприємством «Робус» відрізняється винятковою надійністю і довговічністю, а також взаємозамінністю окремих вузлів, що дозволяє модернізувати виробництво.

У компанії Робус ви знайдете тільки якісну продукцію.Обладнання для виробництва газобетонних блоків купитьу виробника – це вигідні ціни і гарантія якості.При купівлі обладнання компанії «Робус» ми передаємо технологічний регламент і гарантуємо підтримку досвідчених технологів, навчання на виробництві.Здійснюємо доставку у будь-яке місто Росії і ближнього зарубіжжя .Поставка, монтаж і пусконаладка в найкоротші терміни Ми готові до індивідуальних замовлень на комплектацію за всім вимогам клієнта.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Сімферополю та Автономної Республіки Крим приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)