Подружня мобільний додаток для Android | подружжя додаток для Android

Номер оголошення 216743

Опис

http://www.phpscriptsmall.com/product/matrimony-app/

Подружня мобільний додаток для Android, дозволяють забезпечує широкий вибір налаштувань для наречених. Онлайн сайт допомагає знайти більш профілю на смартфони, знайшла сірники на ходу з нашим шлюбом Android-Додаток.

На створення профілю з нашої Android додаток, можна отримати тисячі однакових профілів він/вона, і ви можете більше можливість фільтрувати все. На сторінці користувача, показує список план членства для користувача для перегляду профілю деталі. Натиснувши на будь-який з планів, користувач повинен заплатити за ухвалення плану.

Цей бізнес доступний тільки для підприємців, які мають бажання розпочати 3not шлюбі промисловості. Наш подружжя Android Додаток вельми корисним у веденні бізнесу, і ви зможете змагатися з вашими клієнтами.

Додаткові функції допомагає вам знайти більше процес фільтрації або він/вона хоче знайти відповідні профілі. Пошуку на основі побажань користувача, його вік, релігії, касти, країни та сімейне положення на основі параметрів пошуку.

Додатку користувачі можуть переглядати відповідні профілі від всіх індійських кількох громад релігії. Хочете шукати нареченого чи нареченої на основі релігії! У нас є матчі з усіх релігій в нашій подружнього мобільний додаток для Android. Легко почати свій бізнес через наш додаток

Наш скрипт, підтримка на всіх провідних Android-смартфонів з останньою версією доступні і збирається запустити найближчим часом. Файл Формат apk додаток для Android надає дані про користувача, користувач може переглядати свій профіль, натиснувши кнопку профіль на екрані навігації. Також можете редагувати свій профіль, натиснувши кнопку редагувати у нижній частині сторінки.

Подружжя андроїд Додаток змінити профіль включає в себе наступні особисті дані, зовнішність, релігійні подробиці, Gothram і зірки, деталі, спосіб життя, Освіта та кар'єра і т. д.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)