Купіть Алтузан за низькою ціною – оригінальний препарат для лікування

Номер оголошення 217667

Опис

Купити Алтузан в Києві можна за допомогою спеціалізованого сервісу, що займається поставками з-за кордону. Каталог продукції постійно поповнюється новими позиціями, тому постачальник ліків зумів заслужити визнання клієнтів. Оптова компанія якісних лікарських засоби працює без посередників і пропонує Алтузан за низькою ціною і інші препарати від зарубіжних виробників за доступними цінами. Швидка обробка замовлення і доставка дозволить швидше реалізувати товар. Тут надано не весь перелік препаратів, довідки за телефоном Абраксан, Авастин, Авонекс, Алимта, Алтузан, Бетаферон, Весаноид, Віфенд , Вотриент, Герцептин, Глівек, Зельбораф, Зитига, Иксбира, Кейтруда, Келикс, Кселода, Кстанди, Мабтера, Мекинист, Нексавар, Опдиво, Редитукс, Ремікейд, Стиварга, Тафинлар, Темодал, Фазлодекс, Хуміра, Енбрел, Ербітукс

Сайт : http://piluli.info/

Тел. 096-359-55-14

26.07.2017

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)