Унікальна ціна на весняні і літні мікси секонд хенд

Номер оголошення 57438

Опис

Готуємося до літа.

Самий продаваний товар секонд-хенд — це ЛІТНІ мікси. Це позиції, які користуються попитом у будь-який сезон, — футболки, светри, штани, шведки, спортивний одяг та одяг для дому. Все це та багато іншого можна отримати в одному мішку в асортименті нашої компанії. Поки ще не зовсім зрозуміло, що буде більш продаваним товаром, і люди тільки по трохи починають купувати більш легкі речі. Щоб не «затаритися» не продаються позиціями — найкраще купити мікси секонд хенд. Спробувавши раз, ви зрозумієте, що потрібно саме вам і обов'язково зробите повторну покупку, а в той час ваш магазин буде наповнений широким асортиментом товару секонд хенд.

Різноманітність завжди приваблює, а особливо коли це якісний товар. Саме такий товар пропонує вам компанія Bonano – німецький секонд хенд в Літніх і Весняних міксах — домашня збірка одягу, відсортована відповідно твердим і чітким європейським стандартам якості.

Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес процвітав, а ви процвітали разом з ним, — зробіть правильний вибір, купивши наші літні мікси секонд хенд.

Є кілька важливих факторів, з урахуванням яких Вам, безумовно, вигідно співпрацювати з нашою компанією:

- Ми пропонуємо до уваги наших клієнтів абсолютно ВЕСЬ товар (крем, 1 та 2 категорія), жодних винятків! Все найкраще та якісне - для Вас. Пам'ятайте: ми нічого не реалізуємо через власні торгові точки.

- Наша продукція відсортована відповідно чітким і жорстким стандартам якості. Ніякого суб'єктивізму при визначенні сорту продукції, виключно прозорі європейські регламенти. Співпрацюючи з нами, Ви отримуєте тільки високоліквідний товар second hand.

- Ми пропонуємо унікальне співвідношення найвищої якості продукції й оптимальних цін. Наші покупці і партнери вражені різким збільшенням рентабельності їх бізнесу. Приєднуйтесь!

- Ми запрошуємо Вас до нас! Ви можете відвідати наші виробничо-сортувальну і складську оптові бази для перегляду товару всіх сортів. Ніяких секретів і обмежень - ми абсолютно впевнені у своїй якості! І, звичайно, при перегляді Ви не зобов'язані нічого купувати. Поки самі не захочете цього!

http://bonano.com.ua/

Оксана (Менеджер по продажам)

(067) 411-41-04

(050) 724-54-44

(093) 924-54-44

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)