Гігантський вибір пряжі на моток

Номер оголошення 25304

Опис

Відмінна якість пряжі і широкий асортимент пряжі. В наявності більше 100 видів пряжі від таких виробників, як Madame Tricote, Kartopu, Altin Basak, Nako, Diva, Cottonex. Пропонуємо вам акрилову пряжу, вовняну пряжу і полушерстяную пряжу, пряжу з додавання мохеру, літні пряжі з бавовни, льону і бамбука. Широкий асортимент детскойпряжи.

― Низька роздрібна ціна обумовлена тим, що ми самі виробляємо закупівлю пряжі безпосередньо з кращих фабрик Туреччини та доставляємо пряжу в Україну.

― Обслуговування на високому рівні. Сайт приймає замовлення в режимі 24/7 . Наш менеджер допоможе Вам з вибором пряжі, прийме замовлення по телефону і відповість на всі питання по товару.

― Швидка доставка пряжі. Ваше замовлення буде відправлений у найкоротші строки після оформлення замовлення. Зазвичай цей термін не перевищує 1-2 дні.

Будьте модними всі сезони! Замовляйте пряжу прямо зараз!

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Рівна та Рівненської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)