Утеплення будинків,квартир,дач, великий досвід
Утеплення будинків,квартир,дач, великий досвід
Утеплення будинків,квартир,дач, великий досвід
Утеплення будинків,квартир,дач, великий досвід

Номер оголошення 185038

Опис

Утеплення цегляних, панельних, бетонних стін житлових, офісних і виробничих приміщень сучасними і довговічними матеріалами.
Всі роботи виконують фахівці з високим рівнем підготовки, а також з застосуванням матеріалу провідних європейських виробників таких як Ceresit, Kreisel, DEUTEK.
Особливості нашого кліматичного поясу і різко зростаючі ціни на газ та електрика змушують людей у Полтаві та Полтавській області все частіше і частіше поглядати у бік економії енергоресурсів за рахунок утеплення стін будинку або квартири. А адже в Європі і США вже давно утеплюються! Економічність утеплення фасадів будинків, складів, заміських котеджів і інших будівель давно доведена досвідом в цивілізованих, економічно розвинених країнах. Чим краще утеплити будинок? Утеплювачі для системи теплоізоляції фасаду на сьогоднішній день досить багато, але краще спіненого пінополістиролу (по-нашому - пінопласт) поки що нічого не придумали. Незважаючи на спроби виробників мінеральної вати або екструдованого пінополістиролу розіграти кампанію проти свого безперечного конкурента, який на голову вищий за властивостями утеплення фасаду та іншими показниками, пінополістирольні плити марки ПСБ-С-15, ПСБ-С-25 і навіть ПСБ-С-35 продовжують активно брати участь у утеплення Полтавських фасадів, як на висотках, так і при утепленні дач, приватних будинків у передмісті Полтави, заміських котеджів і навіть нежитлових приміщень. До того ж, фасадні декоративні штукатурки, які можна використовувати при утепленні фасаду пінопластом, приємно радують своєю різноманітністю: Короїд, Шуба (Баранчик), Мозаїка і багато інших.

Додаткова інформація на сайті https://vk.com/club51440075

Телефон 1: (095) 0934077

Телефон 2: (095) 0001210


Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)