Листівки вітальні
Листівки вітальні
Листівки вітальні
Листівки вітальні

Номер оголошення 159858

Опис

Ділові та корпоративні - такими листівками можна вітати колег, співробітників, клієнтів, партнерів з різними святами і знаменними подіями.
Найпопулярніші серед листівок новорічні, з 8 березня, з Днем народження. Листівки відрізняються за формою, за форматом, за розміром, за видами друку. Форма листівок може бути квадратної, трикутної, прямокутної, нестандартною. Види друку листівок залежать від тиражу та листівок формату: цифровий, офсетний, шовкотрафаретний. Дизайн листівки розробляється після визначення клієнтом всіх параметрів.

Папір для виготовлення листівок використовується крейдований з високою щільністю, дизайнерська, кольоровий картон. У кожну листівку можна вдрукувати ім'я-по батькові поздравляемого. Кожній листівці можна виготовити конверт з адресою відправника і одержувача.

Якщо ви плануєте привітати велику кількість людей зі святом, подбайте про розміщення замовлення в Друкарні на Сінній заздалегідь. Компанія " svdruk тираж листівок з будь-яким дизайном. З допомогою цих листівок ви надасте людям гідне уваги.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)