Етикетка

Номер оголошення 174266

Опис

Друк цінників - це одна з стандартних і найпоширеніших поліграфічних послуг, яка в професійній друкарні виконується оперативно і максимально якісно для замовника з урахуванням усіх його вимог і побажань. Друк цінників, як правило, виконується на клеїться або неклеящейся основі, в залежності від потреби клієнта і призначення цінників. Наприклад, для товарів побутової хімії завжди зручніше використовувати маленькі клеящееся цінники яскравого забарвлення, а для продуктів харчування без стандартної упаковки - звичайні цінники, які кріпляться на прилавок або встромляються на спеціальних голках у продукцію. Ви самі можете вибрати формат і забарвлення цінників, а також замовити оперативну цифровий друк поліграфічної продукції у вигляді цінників, етикеток та інших торгових приладдя по самим оптимальними цінами в нашій Друкарні на Сінній. Ми завжди готові співпрацювати з Вами на строковій основі і допомогти у виборі і друку цінників будь-якого формату і зразка.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)