Автореферат надрукуємо

Номер оголошення 174263

Опис

Друк, видання та публікація авторефератів дисертацій в Полтаві. Термін виготовлення — 1 день. Терміновий друк — 3-4 години. Оперативно та якісно. Приймаємо файли, узгоджуємо та затверджуємо макет автореферату по e-mail. При необхідності — форматування тексту та ілюстрацій у відповідності з вимогами. Виготовлення сигнального примірника. Оперативне внесення виправлень в макет. Додруковування додаткового тиражу автореферату. Для обкладинок — вибір кольорового паперу. Для друку текстових матеріалів, таблиць, креслень і однобитных монохромних зображень — тиражування на різографі. Для отримання напівтонових зображень з високою роздільною здатністю: фотографій, малюнків, графіків, діаграм і т. п. — чорно-білий лазерний друк. Для сторінок з кольоровими ілюстраціями — повнокольоровий цифровий друк.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)