Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька
Саджанці ремонтантної малини Полька

Номер оголошення 179496

Опис

Характеристики саджанця: Період дозрівання: пізній Маса ягоди: 3-5.5 р Колір ягоди: яскраво-червоний Врожайність: 2-4.5 кгОписание сорти Міцні і потужні пагони, що досягають у висоту 1.5−1.7 м. Шипи на побегахслабовыраженные, що значно полегшує догляд за рослинами і збирання врожаю. Кущі цього сортане вимагають використання додаткової підтримки у вигляді опорних стовпчиків або шпалерныхконструкций.Плоди середньої величини, вагою до 5г. Яскраво-червоні, компактні, поверхня блискуча,практично повністю відсутнє опушення. Десертний смак, збалансоване содержаниесахара і кислоти.Врожайність досить висока 2-4.5 кг з куща. Даний сорт необхідно висаджувати на ділянках слегкими і родючими ґрунтами, без застою вологи. Дозрівати ягода починає в кінці липня - началеавгуста, тривалість плодоношення до кінця вересня-жовтня, до перших заморозків. Хорошуюотдачу можна отримати при регулярному поливі, підгодівлі і правильному догляді.Переваги сорту слабка вираженість шипів хороша транспортабельностьотсутствие сприйнятливості до ураження сірою гниллю практично не пошкоджується паутиннымклещомПреимущества покупки саджанців ягідних саджанців у Розсаднику «YagodaR» Тільки кращі сорти,вирощені в Україні Маркування кожного сорту 100% відповідність сортів Бережна та целостнаяупаковка. Перевірені часом сорти Приживлюваність у будь-якому регіоні України.МТС : +380 (95) 515 55 32Kyivstar : +380 (96) 190 64 62Life : +380 (73) 209 36 99

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)