Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж
Саджанці малини Херітейдж

Номер оголошення 179510

Опис

Херітейдж — напів-ремонтантний сорт малини з високою продуктивністю. Цінується садівниками завысокие врожаї, зовнішню привабливість, насичений аромат і відмінний смак плодів.Кущ компактний, потужний, висотою від 1,5 до 2 м. Основна відмінність від звичайної малини —можливість вирощування на два врожаї. Також особливістю ремонтантних сортів являетсяхорошая збереження плодів на кущах. Малина продовжує формувати ягоди навіть посленебольших осінніх заморозковЯгоды середнього розміру, вагою 3-3,5 г, одномірні. Форма конусоподібна, колір темно-червоний.Ягода дрібнозерниста, відрив сухий. Смак солодкий, з приємною кислинкою. Аромат насичений.Дегустаційна оцінка — 4,6 бала за п'ятибальною шкалою.Переваги покупки саджанців ягідних саджанців у Розсаднику «YagodaR» Тільки кращі сорти,вирощені в Україні Маркування кожного сорту 100% відповідність сортів Бережна та целостнаяупаковка Перевірені часом сорти Приживлюваність у будь-якому регіоні України.МТС : +380 (95) 515 55 32Kyivstar : +380 (96) 190 64 62Life : +380 (73) 209 36 99

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)