Насос роторний В3-ОРА-10

Номер оголошення 77295

Опис

Насос В3-ОРА-10 (насос роторний для перекачування в'язких молочних продуктів з t до 90°С і в'язкістю 25-92 сСт)

Насос В3-ОРА-10 призначені для перекачування грузлих продуктів (вершки, концентроване і згущене молоко з концентрацією не більше 45%, суміші для морозива, кисломолочні продукти, різні пасти і т. д. )

Принцип роботи полягає в наступному. Продукт через всмоктуючий патрубок заповнює вільні проміжки між пелюстками роторів і при обертанні порціями подається в трубопровід. Структурний склад продукту не змінюється. Можливо обертання роторів у обидві сторони, в залежності від напрямку руху продукту.

Застосовуються насоси в харчовій промисловості для виробництва таких продуктів, як вершки, концентроване і згущене молоко з концентрацією не вище 45%, суміші для морозива, кисломолочні продукти, майонез, кетчуп, рослинне масло, сиропи, широко використовуються у виробництві парфумерії і косметики, у виробництві миючих засобів.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)