Ванна тривалої пастеризації ВДП-1000, Г6-ОПБ-1000 для соків

Номер оголошення 77307

Опис

Ванна тривалої пастеризації ВДП-1000, Г6-ОПБ-1000 місткість – 1000 л, н/ж

Пристрій:
Ванна тривалої пастеризації ( ВДП ) являє собою трехстенную ємність ( з нержавіючої сталі ), що складається з робочої зони, сорочки, теплоізоляції і облицювання, обладнана пристроями для затоки і зливу продукту, мішалкою, датчиками контролю рівня, температури і пультом управління. Нагрівання і підтриманням необхідної температури продукту, може забезпечуватися, як вбудованими тенами (електро нагрів), які розташовані в просторі між зовнішньою і внутрішньою стінами водяній сорочці ВДП, так і парою (паровий нагрів). Охолодження проводиться холодній проточній або крижаною водою в залежності від технічного завдання замовника (можлива робота під давленем). Пульт управління дозволяє задавати і підтримувати автоматично необхідні режими роботи ванни тривалої пастеризації.

Призначення:

Ванна тривалої пастеризації ( ВДП ) призначена для пастеризації молока, вершків та інших рідких і в'язких продуктів, а також для проведення процесів сквашування, обробки сирного і сирного згустків, змішування багатокомпонентних складів у харчовій, хімічній та парфумерно-косметичній промисловостях.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)