Ванна пастеризационная ВДП-300

Номер оголошення 77302

Опис

Ванна тривалої пастеризації (вдп) використовується для охолодження та нагріву молочних продуктів з метою їх пастеризації, а також приготування кисломолочних виробів, сквашування, змішування многосоставных виробів. ВДП може застосовуватися як у харчовій, так і іншої промисловості, наприклад, фармацевтичної, косметичної, хімічної та багатьох інших.

Ванна тривалої пастеризації – це трехстенный резервуар, виконаний з нержавіючої сталі. ВДП складається така ванна з сорочки, робочої зони і облицювання, на якій передбачені пристрої для зливу і затоплення сировини. За допомогою датчиків управління можливі регулювання рівня продукту, температура його нагрівання, змішування. Зміна температурного режиму відбувається за допомогою електрики (вбудовані тени) або пара. Охолодження продукту здійснюється за рахунок надходить холодною проточною або крижаної води. При необхідності можлива робота під тиском.

За допомогою спеціального пульта управління можливе створення автоматичних режимів роботи ванни тривалої пастеризації.

Компанія «Продсервіс» пропонує замовити ванну тривалої пастеризації, виконану за будь-яким вашим вимогам. Розміри, обсяги, складність технічного завдання не мають значення. Завдяки багаторічному досвіду наші фахівці отримали багаж знань, який допомагає їм справлятися з будь-яким завданням. Не стане проблемою для них і ваш проект – ви замовляєте, ми виконуємо.

В залежності від потреб замовника ванна тривалої пастеризації вдп 300 може бути виконана з конусним або похилим дном, турбінними якірними, рамними або пропелерними мішалками, а також їх комбінаціями. За вашим бажанням ванна тривалої пастеризації (ціна на яку, до речі, куди нижче, ніж у конкурентів) може бути обладнана наступними пристроями:

  • пробовідбірник,

  • рівнемір,

  • частотний перетворювач,

  • ротаційна миюча голівка,

  • внутрішнє освітлення,

  • люк для обслуговування

Наше обладнання відповідає всім необхідним вимогам і відповідає всім нормам ГОСТ, про що свідчить наявність сертифікатів.

Купуючи обладнання від «Продсервіс», ви отримуєте:

  • Надійний продукт, який прослужить багато років. Ми вміємо робити надійну техніку і ванна тривалої пастеризації вдп 300 (200-2500) відноситься саме до такої.

  • Безпека на кожному етапі виробництва. При виготовленні ванн тривалої пастеризації використовується тільки якісна нержавіюча сталь.

  • Вигода від кожної покупки. Ми – виробники техніки, і у нас є власне конструкторське бюро, за рахунок чого ми можемо дозволити знизити вартість всієї продукції.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Полтави та Полтавської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)