Номер оголошення 89598

Опис

Упление,термоізоляція,шумоізоляція

приватних будинків

піноізолом

приносить значну економію витрат на опалення і кондиціонування і відповідно економить ваші кошти.

Вартість робіт від 50 грн.за м2

(визначається при вимірі пустот в зовнішній стіні будинку)

Характеристики піноізолу

Як утеплювач піноізол може мати щільність 10 – 30 кг/м3 і володіє чудовими теплоізоляційними властивостями з теплопровідністю - 0,028-0,038 Вт/м2 С. Порівняйте, теплопровідність пінопласту, в залежності від щільності варіюється в інтервалі - 0,038 - 0,043 Вт/м ° С. Мінераловатні плити щільністю 125 кг/м3 - 0,07 Вт/м2 (для запобігання усадки мінвати в процесі експлуатації, щільність 120кг/м3 і вище рекомендована виробниками мінераловатних утеплювачів для теплоізоляції вертикальних стін), а щільністю 200 кг/м3 - 0,08 Вт/м2С, тобто піноізол як утеплювач краще утримує тепло, ніж пінопласт і в два рази, по цьому параметру, перевершує мінеральну вату.

Пінопласт карбаміду, в свій час, витримав цілу низку випробувань і багаторазово досліджувався в різних лабораторіях в нашій країні і за кордоном. Державні служби по сертифікації і ліцензуванню Держстандарт, Держкомітет СЕН, Держбуд, після детальних досліджень на предмет відповідності з медичними нормами, сертифікували пінопласт карбаміду. Крім того піноізол випробовувався на вогнестійкість ДП ЦНДІБК ім. Кучеренко.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Павлограду та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Павлограду та Дніпропетровської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)