Номер оголошення 97287

Опис

Вугілля деревне фасували у мішки поліпропілен від 13 до 15 кг, у вантажівку 120 м3 завантажується від 18 до 20 тонн, а також фасуємо в паперовий мішок свій або замовника!

Надаємо повний пакет документів для експорту, є свій брокер.

Технічні характеристики: Деревне вугілля відповідає Марці А ОКП 24 5571 0130, ДЕРЖСТАНДАРТ України 7657-84 "Вугілля деревне. Технічні умови", бездимний, без запаху, не іскрить, не містить хімічних добавок, з високою теплотворною здатністю, легко запалюється, з тривалим терміном горіння Зміст вуглецю - 82-86% Вміст золи - 1,5-2% Волога на рівні 3 - 6% Теплотворна здатність 8000-8500 ккал Летючі речовини 6-8%.

Ми виробляємо вугілля з екологічно чистої сировини у виробництві використовуємо тільки тверді породи деревини. Наша виробнича потужність на сьогодні становить 80т/міс.

вул. Правди 64

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Овручу та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Овручу та Житомирської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)