Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів
Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів
Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів
Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів
Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів
Бетонозмішувачі примусового типу від 100 літрів

Номер оголошення 37434

Опис

Виготовляємо Бетонозмішувачі від 100 до 700 літрів для приготування будівельних розчинів і бетону на будівельних майданчиках. Це одні з найбільш простих і надійних моделей змішувачів бетону і розчину при малому обсязі споживання електроенергії.
Подача сухих компонентів суміші в бетонозмішувач рекомендується здійснювати одночасно з подачею води в працюючому стані. Для приготування сумішей в Бетонозмішувачі БСД-100 крупність заповнювача не повинна перевищувати 30 мм. Тривалість змішування складає від 30 до 65 секунд.
Обсяг готового замісу становить 100 літрів.
Корпус Бетонозмішувача примусового БСД-100 являє собою лоток на опорах. До складу бетонозмішувача входить змішувальний вузол, електродвигун і редуктор. Обертання з редуктора передається на вал з трьома лопатями, за допомогою ланцюгової муфти. Привід і струмоведучі дроти бетонозмішувача закриті огорожею та не допускають попадання вологи під час роботи бетонозмішувача.
Розвантажувальний отвір розташоване в корпусі з протилежного боку від двигуна. За допомогою рукоятки, яка відкриває люк, відбувається вивантаження готової суміші. Фіксація затвора здійснюється вручну.
Бетонна суміш самопливом вивантажується в тару для бетону або розчинні ящики. На верхню частину корпусу може встановлюватися відкидається решітка, яка захищає суміш від потрапляння сторонніх предметів.





Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Олександрії та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Олександрії та Кіровоградської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)