Номер оголошення 212441

Опис

Служба доставки їжі по місту Одеса «Доставочка» пропонує Вам саму смачну, свіжу готову їжу на замовлення з ваших улюблених ресторанів. На сайті dostavochka.od.ua Ви знайдете меню найпопулярніших ресторанів і кафе міста Одеси.

Замовлення робиться в два простих кроки: Знайдіть ресторан, який вас влаштує.

Перегляньте меню і замовте потрібні вам страви, указавши зручний час доставки замовлення та ваші координати. При замовленні через Інтернет з вами обов'язково зв'яжеться по телефону наш оператор.

Хочете смачно поїсти не виходячи з будинку або офісу - доставка їжі додому вирішить ці проблеми. Вашій увазі надані - піца і суші, шашлики і торти, супи і салати, дитяче меню і обіди для всього офісу, складні святкові страви або спеціальне дієтичне меню.

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)