Масаж біоенергією

Номер оголошення 196819

Опис

Масаж біоенергією

Запрошую всіх бажаючих випробувати на собі мою нову послугу: "діагностика та відновлення правильної роботи чакр людини за допомогою масажу біоенергією".

Чакри живлять тіло людини енергією, що потрібно для правильної роботи всіх органів і систем організму. Порушення правильної роботи чакр людини спричиняє втому, хвороби, болі в органах яким не вистачає енергії, поганий настрій і інші негативні прояви нестачі енергії. Ця послуга відноситься до цілительству та біоенергетиці і по техніці впливу ближче до масажу і медицині, так як робота йде за допомогою впливу на тіло людини та його чакри через руки за допомогою потоків енергії цілителя. Техніка роботи авторська з використанням методик енергетичного цілительства Барбари Енн Бренан. Час сеансу 15-20 хвилин. Вартість масажу біоенергією становить 100 гривень. Перший сеанс та діагностика порушень в організмі для нових клієнтів гривень.

Працюю в р. Одеса по середах і суботах за попереднім записом.

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)