Інтернет-просування

Номер оголошення 108873

Опис

Мережа-лідер інтерактивних міських порталів-довідників в Інтернеті з РФ пропонує на продаж для ведення бізнесу готові довідники з розміщеними компаніями-абонентами. Працювати і приймати оплату від абонентів можна віддалено з будь-якого регіону. Підтримка після покупки з будь-яких питань. Гарантія прибутку при дотриманні підтримки. Показ документів, що підтверджують прибуток. Ціна і прибуток залежать від кількості куплених довідниківабонентів в них (кількість не обмежена), наприклад при купівлі довідників на 100 тис. руб., середня чистий прибуток складе 200 тис. рубміс. одноразово (і так пропорційно для інших цін). Показники прибутку точні і виходять з фіксованої оплати від розміщених абонентів. Продаж і старт за 1-2 дні. Тел.: 8(985)450-95-10 Всі подробиці та заявка на сайті: www.pro-spr.ru

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Схожі оголошення

© 2001-2024 ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua) в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

ПриватМаркет маркетплейс | оголошення Одеси та Одеської області приватних осіб та організацій (в минулому privatmarket.ua)